|
|
 |
« Yanıtla #75 : Ağustos 09, 2008, 04:44:31 am » |
|
Ne Düşünüyorsun?? En sevdiğim 2 çizgi karakterde B ve O harfleri geçiyor biri Boo diğeri Bloo =)) Ne Dinliyorsun?? NükLeeR || Tesellisi Yok Ne Hissediyorsun?? Tuz ve sıcak Ne Yiyorsun?? Çekirdek Ne İçiyorsun?? Su Ne Tarz Giysi?? Msnde Kiminle Chat?? Msnde ilk defa bu kadar kişi online ama kimseyle konuşmuyorum Kaç saattir Nettesin?? 3-4 Netten Sonra Ne Yapacaksın?? Bilinmiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #76 : Ağustos 09, 2008, 06:30:25 am » |
|
Ne Düşünüyorsun?Ablamı... Ne Dinliyorsun?Don't leave home Ne Hissediyorsun?Şimdiden özlem ve tarif edilmez üzüntü... Ne Yiyorsun?--- Ne İçiyorsun?--- Ne Tarz Giysi?Spor. Msnde Kiminle Chat?Kapalı. Kaç saattir Nettesin?Oldu biraz. Netten Sonra Ne Yapacaksın?Bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #77 : Ağustos 09, 2008, 11:41:34 am » |
|
Ne Düşünüyorsun?Bugünkü aptallığımdan sonra düşünemiyorum hiç bir şey, haketmek zordur bazı şeyleri... bir de ablamı düşünüyorum tabi  belki de asıl kafamı karıştıran şey buydu, ne bileyim ya çok karışık kafam.. Oturup saatlerce ağlayasım var...  neyse... Ne Dinliyorsun? Logic - Cenneti haketmedim ki... Ne Hissediyorsun? Üzüntü, korku, karamsarlık, aşırı baş ağrısı Ne Yiyorsun? --- Ne İçiyorsun? --- Ne Tarz Giysi? Şort, tişört Msnde Kiminle Chat? Trooper Kaç saattir Nettesin? Çok olmadı, yarım saat belki Netten Sonra Ne Yapacaksın? Bilmem. Boş boş uzanırım yatağımda, tavanı izlerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #78 : Ağustos 09, 2008, 12:04:38 pm » |
|
Ne düşünüyorsun? çoook karışık şeyler anlam veremediğim çabaladığım.. Ne dinliyorsun? kenan doğulu_kurşun adres sormaz ki  Ne hissediyorsun? mide bulantısı Ne yiyorsun? --- Ne içiyorsun? --- Ne tarz giysi? şort tişört Msnde kiminle chat? nizam Kaç saattir nettesin? 10 dk olmuştur Netten sonra ne yapacaksın? midemin rahatsızlığı geçerse uyuyacağım m
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #79 : Ağustos 09, 2008, 12:34:51 pm » |
|
Ne Düşünüyorsun?? acaba radyo açılcakmı Ne Hissediyorsun?? uykusuzluk Ne Yiyorsun?? hiçbirşey Ne İçiyorsun?? nescafe Ne Tarz Giysi?? şort tshort Msnde Kiminle Chat?? toplam 9 kişi  (yazması uzun sürer  ) Kaç saattir Nettesin?? 14 saat 38 dakika Netten Sonra Ne Yapacaksın?? bejing olimpiyatlarını izliycem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #80 : Ağustos 10, 2008, 03:31:47 am » |
|
Ne Düşünüyorsun?Gelseler de görüşsek ya  Ne Hissediyorsun?Özleeem  Ne Yiyorsun?--- Ne İçiyorsun?--- Ne Tarz Giysi?Spor. Msnde Kiminle Chat?Dostumla. Kaç saattir Nettesin?Yeni sanırım. Netten Sonra Ne Yapacaksın?Hayal kuracağım...(nasıl olsa bedava  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #81 : Ağustos 10, 2008, 04:41:29 am » |
|
Ne Düşünüyorsun? televizyonda izleyecek hiç bir şey yok  Ne Dinliyorsun? - Ne Hissediyorsun? mutluyum Ne Yiyorsun? - Ne İçiyorsun? - Ne Tarz Giysi? şort - tişört Msnde Kiminle Chat? kimseyle (: Kaç saattir Nettesin? 1 saat Netten Sonra Ne Yapacaksın? yemek yerim herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #82 : Ağustos 10, 2008, 05:36:46 am » |
|
Ne Düşünüyorsun? Niye 10. kez belki 20. kez aynı şarkıyı dinlediğimi Ne Dinliyorsun? NükLeeR || Ben Gittim Ne Hissediyorsun? Sıcak Ne Yiyorsun? xxxxx Ne İçiyorsun? xxxxx Ne Tarz Giysi? Şort, T-short Msnde Kiminle Chat? xxxxx Kaç saattir Nettesin? 10 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın? Bilinmiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #83 : Ağustos 10, 2008, 05:48:59 am » |
|
Ne Düşünüyorsun? gıcık olduğum birini Ne Dinliyorsun? çilekeş-siyah Ne Hissediyorsun? berbat şeyler hiç sormayın Ne Yiyorsun? ne bulursam Ne İçiyorsun? xxxx Ne Tarz Giysi? hiphop pantolon t-shirt Msnde Kiminle Chat? kimse yok ki Kaç saattir Nettesin? yarım Netten Sonra Ne Yapacaksın? homili gırtlak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #84 : Ağustos 10, 2008, 06:01:49 am » |
|
Ne Düşünüyorsun? O ne biçim sondu ya ,nası bitti öyle kitap Ne Dinliyorsun?Evrenin dilini  Baya etkisinde kaldım kitabın Ne Hissediyorsun?Hiç Ne Yiyorsun?_ Ne İçiyorsun?_ Ne Tarz Giysi? Tarzı yok Msnde Kiminle Chat?Kapalı Kaç saattir Nettesin?Daha yeni Netten Sonra Ne Yapacaksın? Yemek yerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #85 : Ağustos 10, 2008, 10:59:11 am » |
|
Ne Düşünüyorsun? herşeyi Ne Dinliyorsun? direc-t hasret Ne Hissediyorsun?iybişi hissediom Ne Yiyorsun?- Ne İçiyorsun?- Ne Tarz Giysi?pijama Msnde Kiminle Chat?kusenle ve .... Kaç saattir Nettesin?1.30 Netten Sonra Ne Yapacaksın?uyurum blki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #86 : Ağustos 11, 2008, 03:30:19 am » |
|
Ne Düşünüyorsun?? Hande'nin yeni tarzını Ne Dinliyorsun?? Hande Yener || Nasıl Delirdim Ne Hissediyorsun?? Sıcak Ne Yiyorsun?? xxxxx Ne İçiyorsun?? Su Ne Tarz Giysi?? Şort, T-short Msnde Kiminle Chat?? Msn açık değil Kaç saattir Nettesin?? 2 dk falan oldu Netten Sonra Ne Yapacaksın?? Bilinmiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #87 : Ağustos 11, 2008, 05:53:07 am » |
|
Ne Düşünüyorsun? Beni gerçekten sevip sevmediklerini... Ne Dinliyorsun? Arabaların gürültüsünü. Ne Hissediyorsun? Rahatsızım. Moral bozukluğu canıma okudu. Ne Yiyorsun? --- Ne İçiyorsun? --- Ne Tarz Giysi? Pantolon-tişört. Msnde Kiminle Chat? Trooper'dı. Ancak düştü galiba. Bir anda kayboldu. Kaç saattir Nettesin? 1 saat 16 dakikadır. Netten Sonra Ne Yapacaksın? Yatarım. Elim ayağım titremeye başladı yine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #88 : Ağustos 11, 2008, 06:31:34 am » |
|
Ne Düşünüyorsun? Puan verme butonu değişmiş Ne Dinliyorsun? The Offspring_Hammerhead Ne Hissediyorsun? Sıcak Ne Yiyorsun? hiçbirşey Ne İçiyorsun? " " Ne Tarz Giysi? Sweet-kot Msnde Kiminle Chat? ömer,ersin,ergin,duygu,sibel,ahmet,hacer hoca  ,annem(selamı var  ),serhan,başka sibel Kaç saattir Nettesin? bayağı oldu Netten Sonra Ne Yapacaksın? Arkadaşlarla stüdyoya gidecez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #89 : Ağustos 11, 2008, 08:24:22 am » |
|
Ne Düşünüyorsun?? Yine düğünün olduğunu Ne Dinliyorsun?? Düğünden gelen abuk sabuk sesleri Ne Hissediyorsun?? Gerilme Sinir Ve birazdan beddua edeceğimi Ne Yiyorsun?? xxxxx Ne İçiyorsun?? xxxxx Ne Tarz Giysi?? Pijamacım Msnde Kiminle Chat?? Msn açık değil Kaç saattir Nettesin?? 5 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın?? Düğünü basacağım dapıtacağım ortalığı sonra tekrar açarım neti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|