|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ankara Üniversitesi Dil Ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Yetenek Sınavları  (Okunma Sayısı 4369 defa)
MeliQueeN
Üye
**

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #90 : Temmuz 28, 2008, 04:51:46 am »

benim bir sorum olacak internette gördüm tiyatro eğitimi alanlar neden ayrıca eskrim dersi alıyorlar?

Gülümseme bu soru için biraz geç bir cevap olacak sanırım ama ... ne zamandır sadece yazılanları okuyorum forumda uzun zamandır konuşmadım yani (galiba) Gülümseme
eskrimde esneklik var ve bir hamle yaparken karşıdakinden gelecek olan tepkiyi de düşünerek yaparsın yani hem düşünüp hem hareket etmek zorundasın... bir çok şeyi kontrol ediyorsun... bu yüzden olsa gerek tiyatroda böyle umarım anlatabilmişimdir Gülümseme ...
MeliQueeN\ Imzasi

Σ.и.т.я.!.к.@.
Sponsor Bağlantı

Reklam koşulları için tıkla..
Özgür Kilic
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #91 : Ağustos 08, 2008, 11:19:11 am »

Herkese selam arkadaşlar ben sınava girecek adaylar için yaş sınırı var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum. Aslında öğrenebilirim ama  maksat biraz da muhabbet olsun dedim.
Özgür Kilic\ Imzasi

ab-ı revan
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #92 : Ağustos 09, 2008, 01:01:18 am »

yaş sınırı yok. zaten sadece Dil Tarih'te yok.diğer üniversitelere başvurmak için 22 yaşını geçmemek gerekiyor.
ab-ı revan\ Imzasi

>>>TÜRKÇE' mizi katlettiler, CÜMLE' mizin başı sağolsun.<<<

3 çeşit insan vardır:

1.Ekmek gibidir her, gün aranır.
  2.İlaç gibidir, lazım olunca aranır.
  3.Mikrop gibidir,siz aramasanız da o sizi bulur.
semihergin18
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #93 : Ağustos 09, 2008, 11:47:20 am »

arkadaşlar ben ankara dil tarih tiyatro bölümü sınavlarına girmek istiyorum ama giriş koşullarında duyu organlarının tam ve sağlıklı olması yazıyor.. Allah'a şükür duyu organlarım tam ama gözlük kullanıyorum.. Bu sorun yaratır mı bir bilgisi olan var mı? Üniversiteyi aradım ama bilgi yerindeki arkadaşlar yardımcı olamadı..

acil yardım.....
semihergin18\ Imzasi

MeliQueeN
Üye
**

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #94 : Ağustos 11, 2008, 03:43:52 am »

yaş sınırını bende merak ediyordum. sağ ol ab-ı revan . gözlüğün problem yaratacağını sanmıyorum Kararsız. yani umarım yaratmıyordur...  Dil çıkaran
MeliQueeN\ Imzasi

Σ.и.т.я.!.к.@.
zeynocan (zakkum)
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #95 : Ağustos 21, 2008, 02:11:56 pm »

şahsen ben tiyotroya hastayım ve büyük bir ihtimalle ünüversiteyi bitirdikten sonro tiyatroya doğru ilerliyeceğim
zeynocan (zakkum)\ Imzasi

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
BuLi
Üye
**

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #96 : Ağustos 22, 2008, 12:02:01 am »

arkadaşlar ben ankara dil tarih tiyatro bölümü sınavlarına girmek istiyorum ama giriş koşullarında duyu organlarının tam ve sağlıklı olması yazıyor.. Allah'a şükür duyu organlarım tam ama gözlük kullanıyorum.. Bu sorun yaratır mı bir bilgisi olan var mı? Üniversiteyi aradım ama bilgi yerindeki arkadaşlar yardımcı olamadı..

acil yardım.....

Aynı sorunu bende yaşıyorum...Sorun olmaz diye düşünüyorum..Sadece aşırı numaralar için olabilir..0.5,2.5 arası bir şey olmaz diye düşünüyorum.
BuLi\ Imzasi

Düşeş ve Mars | Sanal Doğaçlama Tiyatro Grubu

Özlemmm Türayyy !!!Seni seviyoruzz !

Tanselll -- BuLi ---> Bad Boys
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: