|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: neden anında görüntü showun reytingleri ilk 5in içinde olmasın  (Okunma Sayısı 646 defa)
abbushh
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« : Temmuz 10, 2008, 07:07:09 am »

arkadaşlar şu anda tv reytinlerine baktım ags 17. ags bunu asla hak etmiyor
 bunun için sizce ne yapılması gerekiyor
bence burda fox tv ye büyük görev düşüyor çünkü ben ansnin reklamlarını hiç görmüyorum neden reklamlarda çıkmıyor
genelde hepimiz kulaktan kulağa duyuyoruz buradan fox tvye sesleniyorum lütfen daha çok reklam koyalım
 bende bunu okulumda bir nevi yaymayı başardım lütfen sizde çevrenizdekilere sadece bir kere izlemeye ikna edin
ondan sonra zaten bırakamazlar
hadi hep birlikte anında görüntü showu ilk 5 e sokalım reytinglere bakacagınız site
www.gunlukreytingler.net
lütfen yeni yayın dönemine daha çok var lütfen el ele verip bunu ilk 5 e sokalım bunu yaparsak daha çok kişi keyif alacak lütfen bu duyuruma kulak verin

vip üyeşeri lütfen bu konu silmeyiniz bu konuyu silseniz bile buna değinen başaka bir konu açın bu çokk önemli bir konudur  saygılarımla...
hepimiz mahşeri cümbüş için varız onlar bizi bu kadar eğlendiriyor lütfen onlara bir iyiliğimiz dokunsun. Masum Masum
Abdullah Güler
« Son Düzenleme: Temmuz 10, 2008, 07:18:33 am Gönderen: abbushh » Logged
abbushh\ Imzasi

Rüzgar ne kadar şiddetli eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur!!!
Sponsor Bağlantı

Reklam koşulları için tıkla..
euroready
Üye
**

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2008, 07:51:58 am »

arkadaşım sen türkiyeye dünyanın en güzel yapımını da getirsen deneyimli ve büyük kanallarda olmadıkça derece alamaz(yanlış anlamayın). örneğin "dört büyük kanal" akşam 20:00'de siyah ekran bile koysa ilk 10'a gireceğine eminim. çünkü yurdum insanındaki zihniyet değişime gerek duymuyor. iyiyi, güzeli hep aynı yerde arıyor. ayrıca AGS gibi bir eğlence programı en fazla 21:30'da yayınlanabilir. bu da demek oluyorki eğlence programları işe 1-0 geriden başlıyor. umarım anlatabilmişimdir Göz kırpan
euroready\ Imzasi

Artık gitme demeyeceğim, zaten iyice hazırsın bu sefer.
Herşeyi yanında götür; anılarımızı, umutlarımızı, sevgimi
de al belki lâzım olur.
Tek kelime etmesem diyorum, ama etmeliyim, sana bilmediğin
bir şeyden
bahsetmeliyim; kendimden. Evet, onca zaman tanıdığını
sandığın benden...
.
.
.
GoGoBaBa
Teşkilat-ı Nümayiş YÖNETİCİ

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #2 : Temmuz 10, 2008, 08:25:38 am »

Raitingleri ne yazıkki sizler bizler belirliyemiyoruz. Bunun için evlerinde ölçüm cihazı olan kişilerin izlemesi gerekiyor. Eğer onlardan tanıdıklarınız varsa evlerine baskın yapın AGS zamanında izlettirin, zaten aseverse her hafta siz gitmesenizde izler. Rating değerlerini onlar belirliyor kısaca bu lkonuda forumu dolasırsanız çok zaman yazılarımızın olduğunu göreceksiniz.

Hepimiz tüm sevdiklerimize ve AGS seveceğini iandığımız herkesi zaten mutlaka AGS izlemeye, HayalHane'ye , gösterikllere cagırmalıyız, burda zayten diğer zihniyetli insanların olmayacağını tahmin ediyorum , nede olsa Mahşer-i Cümbüş 'ün resmi forumu burası.

Bu konuda bilgi sahibi olmak icin daha önceforumdaki rating yazılarını araştırabilir, google gibi aramna motorlarından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ama kısa özet isterse tüm Türkiye aynı anda izlesin ama ölcüm cihazı aolan az sayıdaki evde izlemmiyorsa dereceye giremez. Rating değerleri çok büyük kıstas bizim icin degilsede bu camia için bazı şeyleri belirliyor. Keşke elimizde olsa ben 500 TV açar rating attirirdim.
GoGoBaBa\ Imzasi

abbushh
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2008, 09:03:23 am »

o reyting
 ölçerden bizim yan komşuda var onlara her hafta mutlaka izletiyorum evde olmasalar bile bunu ben gidip açıyorum neden herkes bunu yapamasın ki Masum

abbushh\ Imzasi

GoGoBaBa
Teşkilat-ı Nümayiş YÖNETİCİ

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #4 : Temmuz 10, 2008, 09:21:35 am »

Eminmisin rating ölçüm cihazı olduğundan, başka birşey olması uydu cihazı, video falan. Konuyu ozaman eksik açmışsın rating yükseltmek icin benim yazdığım yazıdan sonra o cihazı gördüm dediğinden söylüyorum.

http://www.tiyatrosporu.com/forum/aninda_goruntu_show_tum_bolumler/ratingler-t526.0.html 
Bu bölümde zaten raiting degerlerimiz ve bazı yararlı açıklamalar var.
GoGoBaBa\ Imzasi

abbushh
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #5 : Temmuz 10, 2008, 10:23:44 am »

ewt gördüm küçük siyak modem gibi bir şey yani onlara öyle demişler ama yinede bilmiyorum onlara öyle demişler
abbushh\ Imzasi

dardan
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2008, 12:01:47 pm »

gercekten kulaktan kulaga duyurmamiz lazim cunku gercekten bi kere izledimi insan bi daha brakmiyor,ama tabi oncelikle FoX un daha cok reklam yapmasi lazim.
dardan\ Imzasi

lady(k)
Üye
**

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #7 : Temmuz 16, 2008, 09:39:55 am »

ben arkadaşa katılıyorum o kadar fox tv'yi açıp bile bile acaba çıkar mı reklamı diye izliyorum gerçekten çok ama çok az rastlıyorum AGS reklamına,bence fox tv böyle güzel bir proje için başlı başına yanlış bir kanaldı nasıl olduysa olmuş işte bence böyle güzel bir programın kıymetini bilmeliler,bir sürü önemli kanal AGS'yi biraz değiştirerek izleyicilere sundular,öncü bir program fox tv'den çıktı kıymetini bilmeliler gerçekten raytinglerde bu sezon tavan yapacak öyle hissediyorum Gülümseme
''AGS neden ilk 5'in içinde olmasın'' diye değil de ''neden bu bölüm 2ciliğe düştü,birincilik dururken'' diye konular açacağımız günlerde gelecek inşallah Gülümseme  Gülümseme  Gülümseme

2ciliğe düşmesinin nedeni de milli maçlarla ya da ulusa seslenişle aynı saatlere denk gelmesi olacaktır muhtemelen Gülümseme
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 10:05:27 am Gönderen: lady(k) » Logged
lady(k)\ Imzasi

...Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen.....
........Hayatı Sıfırlamak......
         -------                                                  
Gölge Etme Başka İhsan İstemem...
ugrbrcn
Üye
**

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2008, 03:12:08 am »

En çok izlenme rekorunu Şevket Çoruh geldiği zaman 11. olmuş...

Beklenti olan konuk gelince daha çok izleniyor.. Bence herşey elimizde konukları oylama yapıp  en beğenileni o hafta onu çağıralım...

Şimdi dicekseniz konukla olcak iş mi? Ama arkadaşlar  Mahşeri Cümbüş de insan yoruluyorlar.. Konuk olarak izlenme reytingleri arttırabiliriz.Bu olmazsa bile... Bu düşüncemi anlayışla karşılıyacağınızı düşünüyorum......' Haftanın konuğu kim olsun ' denilen yerden seçilsin arada bir hiç olmazsa...Tabi bu Str yapımın elinde ve zor bir olay...

ugrbrcn\ Imzasi

Sanat yaşamla iç içe geçmiş bir etkinliktir.
DaVıD
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #9 : Temmuz 20, 2008, 08:27:47 am »

Reyting cihazı denilen alet TÜRKİYE'de sadece ve sadece 2500 hanede olan bir cihaz.Ne yazık ki tv de ki yapımların başarısı bu kişilerle ölçülüyor.Televizyon kanallarıda bunu dikkate alıyor.Onun için reytingler tv dünyası için önemli olabilir ama bizler için olmamalı.Bunun yerine ags yi izlemeyen,bilmeyen arkadaşlarınıza,dostlarınıza tanıtıp izlettirmeniz gerekiyor.Ve hala ags yi bilmiyen hiç izlememiş olanların sayısı çok fazla.Yeni sezonda bilmeyenlerin izlemeyenlerin ags yi izlemelerini,Mahşer-i Cümbüş'ün oyunlarına gitmelerini sağlayabilirsiniz
DaVıD\ Imzasi

toce_akdeniz
Üye
**

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #10 : Temmuz 24, 2008, 12:16:39 am »

çok haklısn ags bunu sonun kadar hak ediyor
toce_akdeniz\ Imzasi

ajanturk
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #11 : Temmuz 24, 2008, 03:41:25 am »

Bence ags nin tanınması için en güçlü şey web sitelerinde ags ile ilgili bilgi vermek olur
ajanturk\ Imzasi

Yavuz

and

๘۩ஜॐ๑๘۩.¸¸.•´´Mahşer-i Cümbüş´´•.¸¸. ۩๘๑ॐஜ۩๘||-.
abbushh
Yeni Üye
*

Aktiflik
Seviye
Deneyim

« Yanıtla #12 : Ağustos 07, 2008, 01:58:26 am »

ama şöyle bir sorun da var agsyi bilmiyenler nasıl olsunda mcnin web sitesini veya forumunu nasıl bilsinki ancak rastgele bulablir Karizmatik Göz kırpan
abbushh\ Imzasi

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: